Katja Jecl

diplomirana medicinska sestra

O meni

Sem Katja Jecl, rojena 05.08.1993 v Celju. Osnovno šolo sem obiskovala v Šmarju pri Jelšah. Po končani osnovni šoli sem nadaljevala šolanje na Srednji zdravstveni šoli v Celju, smer zdravstvena nega. Ker se je moja želja po izobraževanju nadaljevala, sem se leta 2012 vpisala na dodiplomski študij zdravstvene nege v Izoli, kjer sem leta 2016 tudi diplomirala.

Še istega leta sem se zaposlila kot diplomirana medicinska sestra v Urgentnem centru Splošne bolnišnice Celje, kjer sem z delom v urgentnih ambulantah interne medicine, nevrologije ter infektologije v šestih letih pridobila veliko novih znanj in predvsem delovnih izkušenj. Delo tam sem z veseljem opravljala, čeprav je bilo poleg lepih trenutkov, velikokrat tudi zelo stresno in polno adrenalina.

Svoj prosti čas najraje preživim s svojo družino in prijatelji, saj mi skupni trenutki z njimi zares veliko pomenijo. Obožujem morje, poletje ter naše skupne družinske izlete v naravo.

Rada pa tudi ustvarjam v kuhinji in preizkušam nove recepte z katerimi razvajam svoje najbližje in prijatelje.

Že v otroštvu je bila moja največja želja postati medicinska sestra, saj sem vedno rada pomagala drugim. In kot pravijo, če si nekaj zares želiš, se to tudi uresniči, sem svojo željo, da postanem diplomirana medicinska sestra, tudi jaz z trudom in vztrajnostjo uresničila.

Svoj poklic diplomirane medicinske sestre opravljam z vsem srcem, strokovnostjo in največjim veseljem, zato sem se letošnje leto zaposlila v Kliniki Omnia, kjer se lahko skupaj z celotno ekipo strokovnjakov, pacientom bolj osebno posvetim, saj si želim, da se vsak pacient pri pregledu in posvetu počuti dobrodošel in vedno na prvem mestu.