O meni

Rodila sem se 5.6.1994 v Slovenj Gradcu. Osnovno šolo sem obiskovala v kraju Mislinja. Po končani osnovni šoli sem obiskovala srednjo kozmetično šolo v Celju. Prve izkušnje z delom kot kozmetičarka sem pridobila tekom dveletne šolske prakse v kozmetičnem salonu A-estetika v Celju.
Januarja 2015 sem se zaposlila  v Welness Centru Zala v Topolšici. Poleg strokovnih izkušenj sem pri delu z ljudmi pridobila tudi veščine ustreznega strokovnega komuniciranja in izražanja v angleškem in nemškem jeziku.
Ker se je moja želja po izobraževanje ter izpopolnjevanju nadaljevala, sem se leta 2017 vpisala na študij kozmetike v Ljubljani – VIST.
Tekom študija sem pridobila veliko novega strokovnega znanja, ki sem ga uporabljala pri delu v različnih salon v Ljubljani.
Krajše obdobje sem študentsko delo opravljala tudi v medicinskem centru Kalliste, kjer sem pretežno izvajala lasersko odstranjevanje dlak, ter postopke preoblikovanja telesa po sistemu Vela Shape.
Od avgusta 2020 sem zaposlena v Kliniki OMNIA.
Ponosna in vesela sem, da lahko dopolnjujem del odlične in strokovno podkovane ekipe zdravnikov, s katerimi se trudimo ponuditi najboljšo kakovost naših storitev.

Moja osnovna dejavnost v Kliniki OMNIA je področje oblikovanja postave, predvsem izvajam kriolipolizo ter udarne valove, maderoterapijo in tudi lasersko odstranjevanje dlak. Prav tako uživam, kadar asistiram vsem zdravnikom specialistom pri ambulantnih posegih.

Po duši sem športnica, moja strast je odbojka. Uživam v kreativnem ustvarjanju in oblikovanju. V prostem času rada svojo družino kulinarično razvajam in se družim s prijatelji.

Delo na področju kozmetike me zelo zanima in osrečuje. Navdihujejo me stvari, s katerimi izražam svoj smisel za kreativo, estetiko in lepoto. Poklic kozmetičarke me veseli in ga dojemam kot moje osebno poslanstvo, saj lahko na ta način pripomorem k boljšemu počutju strank, njihovemu zdravju, večji samozavesti in vizualni lepoti, ki ima v današnjem času precejšen pomen.