PREHRANSKO SVETOVANJE-ZDRAVJE IN LEPOTA, KI TRAJATA

V Kliniki OMNIA vašemu zdravju in dobremu počutju dajemo prednost. Razumemo, da je prehrana temelj za doseganje in ohranjanje optimalnega zdravja, zato smo tukaj, da vam ponudimo strokovno vodstvo in podporo na vaši poti do boljšega počutja. Poskrbite zase in za svoje telo, brez dodatnega stresa. Ne ukvarjajte se z dietami, ki so kratkoročne in lahko imajo tudi negativen vpliv na vaše zdravje in počutje. Nudimo vam strokovno svetovanje in podporo in vas vodimo skozi celoten proces spremembe prehranjevalnih navad. Z roko v roki do vašega zdravja, dobrega počutja in lepega videza. Zdravje in lepota se pričneta s pravilno prehrano. Bodite zdravi, bodite lepi, bodite v harmoniji s sabo. Prehransko svetovanje je temelj vaše naravn

Naša ponudba vključuje:

45-minutni splošni posvet za ceno 100 EUR:

Osredotočen na temeljito seznanitev z zdravo prehrano.

Skupni pregled življenjskega sloga in prehranjevalnih navad.

Opravljena anamneza za pridobitev celovitega vpogleda v prehranske vzorce in morebitne zdravstvene izzive.

Izračun bazalnega metabolizma in določitev celodnevnih energijskih potreb.

Prilagojeni nasveti in priporočila za podporo zdravju in dobremu počutju.

Celovita 60-minutna svetovalna seja za 250 EUR:

Uvod v osnove zdrave prehrane – predstavitev ključnih principov uravnoteženega prehranjevanja in svetovanje o njihovem vključevanju v vsakdanje življenje.

Analiza trenutnih prehranjevalnih vzorcev in življenjskega sloga.

Izračun bazalnega metabolizma in dnevnih energijskih potreb in določitev vaših energijskih potreb za prilagoditev prehranskega načrta

Priprava personaliziranega 7-dnevnega jedilnika. Ustvarjanje jedilnika, ki upošteva vaše individualne prehranske potrebe in cilje.

30-minutni posvet ob prejemu jedilnika. Srečanje za odgovore na vprašanja in zagotavljanje dodatnih napotkov za izvajanje prehranskega načrta.

15-minutni spremljevalni posvet po enem tednu. Po enem tednu se bomo ponovno srečali za oceno vašega napredka in izvedbo morebitnih prilagoditev za optimalno podporo vašim zdravstvenim in prehranskim ciljem.

Nadaljnji posvet 30 min z vključenim 7 dnevnim jedilnikom 150 eur

Mesečni paket ZDRAVJE – 560 EUR


Ocena trenutnega zdravstvenega stanja. Začetek s temeljito oceno, ki temelji na diagnozi zdravnika ali obstoječih zdravstvenih težavah. Vključuje opredelitev vzrokov, pregled življenjskega sloga, prehranjevalnih navad in podrobno anamnezo.

Prilagoditev prehranskih potreb. Določitev bazalnega metabolizma in celodnevnih energijskih potreb za natančno prilagoditev vaših prehranskih potreb. Postavitev ciljev in usmeritev za njihovo doseganje.

Priprava jedilnika, prilagojenega vašemu zdravstvenemu stanju, za podporo vašim prehranskim ciljem.

Usmeritve za pravilno gibanje in izvedbo ustrezne vadbe za celostno izboljšanje zdravja.

Začetni 60-minutni posvet – prvi korak za natančno razumevanje vaših potreb in pričakovanj.

Tedenski 30-minutni posveti – redno spremljanje napredka in zagotavljanje podpore skozi cel mesec.

Tedenski 15-minutni posveti (3x) – dodatna podpora in prilagajanja programa, motivacija in odgovori na vprašanja.

Mesečeni paket LEPOTA 45+ menopavza 560 eur (hormonsko ravnovesje, dobro počutje, mladosten izgled in idealna telesna teža)

Ocena trenutnega stanja: Začnemo s temeljito oceno vašega trenutnega zdravstvenega stanja, vključno s prepoznavanjem osnovnih vzrokov za prekomerno telesno težo.

Izračun bazalnega metabolizma in dnevnih energijskih potreb in določitev vaših energijskih potreb za prilagoditev prehranskega načrta in postavitev ciljev za zdravo telesno težo.

Pripravimo mesečni jedilnik, ki je prilagojen za podporo vašim ciljem hujšanja, ob upoštevanju individualnih potreb in zdravstvenega stanja.

Program vključuje nasvete za pravilno gibanje in izvedbo ustrezne vadbe, kar je bistveno za uspešno izgubo teže.

Začetni 60-minutni posvet – omogoča nam podrobno seznanitev z vašimi potrebami in pričakovanji.

Tedenski 30-minutni posveti – redna tedenska srečanja za spremljanje napredka in zagotavljanje podpore.

Tedenski 15-minutni posveti (3x mesečno) – dodatna podpora, motivacija in prilagoditve programa za optimizacijo vašega napredka.

Mesečni paket LEPOTA 560 eur (koža, lasje, mladosten izgled, idealna telesna teža)

Program je namenjen tistim, ki želijo izboljšati svoj videz, vključno s kožo, lasmi, mladostnim izgledom in doseganjem idealne telesne teže.
Pričnemo s temeljito oceno vašega trenutnega zdravstvenega in estetskega stanja, pri čemer identificiramo osnovne vzroke, ki lahko vplivajo na vaš videz.

Temeljito pregledamo vaše trenutne življenjske in prehranjevalne navade, skupaj z anamnezo, za pridobitev celostne slike vašega stanja.

Izračunamo vaše osnovne metabolne in energijske potrebe, kar omogoča prilagoditev prehranskega načrta in postavitev ciljev za izboljšanje.

Pripravimo jedilnik, ki je usmerjen v podporo vašim ciljem glede telesne teže in spodbuja zdravje kože ter las.

Program vključuje usmeritve za gibanje in vadbo, ki so ključnega pomena za doseganje celostnih rezultatov.

Začetni 60-minutni posvet nam omogoča, da se podrobno seznanimo z vašimi potrebami in pričakovanji.

Tedenski 30-minutni posveti – redna tedenska srečanja za spremljanje napredka in zagotavljanje podpore.

Tedenski 15-minutni posveti (3x mesečno) – dodatna podpora, motivacija in prilagoditve programa za optimizacijo vašega napredka.

Ta pristop zagotavlja celovito podporo in strokovno usmerjanje na vaši poti k izboljšanju lepote in dobrega počutja.

Ta celostni pristop zagotavlja, da ste na vsakem koraku vaše poti k izboljšanju zdravja deležni podpore in usmerjanja. Za več informacij o naših storitvah ali za naročanje na posvet, nas prosimo kontaktirajte. Veselimo se sodelovanja z vami na vaši poti do boljšega zdravja in počutja.
Ujemite vaš najboljši dan z nami!