NOVOST V KLINIKI OMNIA!

Redna ter celovita skrb za ženski reproduktivni sistem je odgovornost ter pomemben del trdnejšega zdravja vsake posameznice. Ginekologija je tudi eno redkih področij medicine, kjer je z enostavnimi in rednimi pregledi mogoče učinkovito odkriti morebitne zdravstvene spremembe.

ginekološki pregled 

V kliniki Omnia tako izvajamo preventivne in kurativne specialistične ginekološke preglede, preglede nosečnic, ultrazvok ter strokovno svetovanje – gre za zdravstveno varstvo žensk na primarnem nivoju v vseh starostnih skupinah.

Profesionalna, celostna ginekološka obravnava v kliniki Omnia pa je vse prej kot neprijetna. Udobje zagotavlja svetel in navdihujoč ambient, urejen v skladu z najvišjimi standardi estetike. Sprejemnica in ordinacija delujeta pomirjujoče in sprostitveno ter posameznici resnično omogočata, da si v intenzivnem dnevu vzame trenutek zase.

Izkušnjo nadgrajuje uporaba najsodobnejše medicinske opreme in najpomembneje – zaupanja vredno ter topline polno zdravstveno osebje, ki si vzame čas in prisluhne obravnavanim posameznicam ter jih strukturirano spremlja na njihovi poti do zdravja.

V želji, da bi svojim strankam na enem mestu nudila celostno obravnavo telesa tako s plati zdravja kot tudi estetike, je direktorica Klinike Omnia, zdravnica Daša Kovačič Beković, dr.med, med spekter storitev dodala še celovito ginekološko obravnavo.

ginekolog

V kliniki lahko odslej opravite naslednje ginekološke preglede:

  • ultrazvočni pregled žensk,
  • ultrazvočni pregled nosečnice oziroma ploda,
  • specialistični ginekološki pregled,
  • preventivni odvzem PAP brisa ter
  • preventivni pregledi dojk.

Poleg tega pa nudimo tudi estetske posege na področju ginekologije:

  • pomlajevanje nožnice z laserjem,
  • lasersko zdravljenje stresne inkontinence ter
  • labioplastiko.

Zakaj estetska ginekologija?

Ženska lepota je že od prazgodovine pomemben del človeštva in če smo ženski ideal nekoč spoznavali skozi upodabljajočo umetnost, pa nanjo danes naletimo domala na vsakem koraku. Popolne ženske se nam nasmihajo z vsake naslovnice, reklame, družabnih omrežij. Če estetske korekcije obraza in pomoč pri ohranjanju lepega in mladostnega videza že davno niso več tabu tema, pa pri intimnih delih ženskega telesa (še) nismo tako zelo odprte. 

estetska ginekologija

Zanimanje za področje estetske ginekologije pa kljub temu narašča, saj je dobro počutje posameznice v lastni koži pomembno povezano s pozitivno interpretacijo njene zunanje podobe in nemoteno funkcijo med spolnostjo. Za uživaško in sproščeno spolnost se mora ženska počutiti kar najbolje, in v skladu s tem prepričanjem, se vse bolj odpirajo meje estetske ginekologije. Poleg estetskih popravkov, ki pomembno vplivajo na gradnjo samozavesti ženske in izboljšanje videza spolnih organov, pa z našimi ginekološkimi estetskimi posegi izboljšujemo tudi funkcijo spolnih organov ter tako dvigujemo kvaliteto življenja. 

Z najnovejšimi in kar najmanj invazivnimi posegi z laserjem tako izvajamo pomlajevanje nožnice ter zdravimo stresno inkontinenco. Z laserskim pomlajevanjem nožnice boste spolnost doživljale intenzivneje, pri zdravljenju stresne inkontinence pa boste brez uhajanja urina lažje hodile po stopnicah, kihnile, kašljale, tekle ter se smejale.

V našem ambientu izvajamo tudi labioplastiko – manjši kirurški poseg, s katerim odstranimo ali preoblikujemo del malih sramnih ustnic, ki so se zaradi različnih dejavnikov povečale do te mere, da gledajo izpod velikih sramnih ustnic, in so tako za žensko fizično in estetsko zelo moteče. Nelagodje, zmanjšana samozavest na intimnem področju, drgnjenje, draženje, vneta koža in bolečine so vsakdanji spremljevalec žensk s povečanimi malimi sramnimi ustnicami, zato je labioplastika najboljši način za temeljito izboljšanje vsakdana.

Za več informacij in naročilo na izbrano ginekološko obravnavo nas telefonsko kontaktirajte na 059 103 103 ali nam pišite na info@klinika-omnia.si. Z veseljem si bomo vzeli čas za vas ter vam prisluhnili!