Kaja Rebek

dr.med, specialistka ginekologije in porodništva

O meni

Sem mlada zdravnica, ki je plula intenzivno ter dinamično skozi pestre življenjske izzive in kompleksen izobraževalni sistem. Uspelo mi je zgraditi vsakdan, ki me napolnjuje. Opravljam delo, o katerem sem sanjala kot mlada posameznica, s pomočjo ljudem pomagam graditi lepši svet, najbolj pa sem ponosna na dve krasni punčki, Sofio ter Inti, ki mojemu življenju dajeta smisel in me vsak dan opominjata, da je življenje lepo.

Zaradi intenzivnega delovnika mi ostaja malo časa, ki ga preživljam izven bolnišničnih hodnikov, so pa trenutki prostega časa polni inspiracije ter sproščujočih aktivnosti. Najraje kolesarim, plezam po otroških toboganih in igriščih, pijem kavo na ljubljanskih ulicah in raziskujem zelene konce Slovenije.

Zdravnica sem postala ker verjamem v dobro, v solidarnost ter koncepte medsebojne pomoči. Vsak lahko gradi bolj optimističen jutri, jaz ga skozi zavzeto opravljanje zdravniškega poklica.

Z vsem srcem sem predana svojemu poklicu in vsak dan znova z nasmehom prihajam na delovno mesto. Pomagati prihodu novega življenja ter potenciala na svet me vsakokrat znova razveseli, to so namreč posamezniki, mali ljudje, ki bodo krojili našo prihodnost in na katerih sloni svet.